Studiebureaus

MONTAGETIJD EN LUCHTDICHTHEID

Pivete is in staat om samengebouwde pir luchtkanalen af te leveren. Dit scheelt heel wat tijd en moeite naar montagetijd toe. Eveneens op het gebied van luchtdichtheid heeft dit zijn voordelen. Door verlijming, samenpersing en afstrijking van de naden wordt het kanaal dichter afgesloten. Door gebruik te maken van de juiste fabricagetechnieken kunnen we een betere luchtdichtheid (klasse C) garanderen dan normaal.

ISOLATIEWAARDE

PIR isoleert uitstekend en is dan ook gekend om zijn hoge isolatiewaarde. Wij bieden PIR-platen aan in 20, 30 en 50 mm. In tegenstelling tot andere materialen die vaak dikker zijn en meer ruimte innemen, zoals bijvoorbeeld glaswol, is een PIR-plaat van 20 of 30 mm meestal al genoeg om dezelfde isolatiewaarde te bereiken.

ALP ACTIVE PANELEN

Wij hebben ook ALP active panelen in ons gamma. Dit zijn antimicrobiële panelen die ervoor zorgen dat microben en virussen geen kans krijgen om zich te nestelen in de kanalen. Hierdoor zijn de kanalen kiemvrij, wat interessant is naar steriele omgevingen toe, zoals ziekenhuizen en rusthuizen.

VEILIGHEID OP SITES

Veiligheid op werven en sites primeert en wordt dan ook zeer strikt nageleefd. Doordat PIR-kanalen vlot en in 1 keer geplaatst kunnen worden halveert de doorlooptijd en het nodige manschap, waardoor de kans op eventuele ongevallen aanzienlijk vermindert. 1 partij = 1 plaatsing.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x