Waarom?

WAAROM KIEZEN VOOR PIR LUCHTKANALEN?

Pir luchtkanalen zijn licht, gemakkelijk in plaatsing, hogere isolerende waarde, luchtdicht navenant de juist profielen te hanteren en is als standaard een luchtkanaal voorzien van dampdichte isolatie die gebruikt kan worden in vochtige omgevingen.

grade

DESIGN

Onze PIR Luchtkanalen zijn zwart gecoat, waardoor ze mooier opgaan in het design van jouw infrastructuur. Estethiek vinden we belangrijk. Het oog wil namelijk ook wat, toch?

timeline

HOGE ISOLATIEWAARDE

Het grootste voordeel van PIR ten opzichte van andere materialen is de hogere mate van isolatie. De dikte blijft hetzelfde, de densiteit stijgt. Hierdoor win je niet enkel op economisch vlak, maar ook aan ruimte hoef je niet in te boeten.

verified_user

STEVIGER

PIR Luchtkanalen zijn stabieler, drukvaster en steviger dan kanalen die bijvoorbeeld uit PUR (polyurethaan) gemaakt zijn.

group

1 PARTIJ = 1 PLAATSING

PIR Luchtkanalen hoeven maar één keer geïnstalleerd te worden. 1 partij, 1 plaatsing, eenvoudiger kan niet!

build

GEMAKKELIJKE MONTAGE

Het lichtgewicht van PIR Luchtkanalen vergemakkelijkt de montage ervan. Galva-materiaal weegt bijvoorbeeld 9kg/m2, terwijl dit bij PIR maar 2kg/m2 bedraagt.

toys

LUCHTDICHTHEID

De luchtdichtheid van jouw kanalen is zeer belangrijk, aangezien we geen tot weinig last willen hebben van mogelijke lekken. Door precieze verlijming tot in de hoeken en met aandacht voor de naden, sluiten we de kanalen dichter af. Door de juiste fabricagetechnieken garanderen we een bovengemiddelde luchtdichtheid.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x